Test af Yasaka Silver All Wood

Så er det blevet tid til endnu en anmeldelse af et nyt battræ. Denne gang har jeg testet Yasakas nyeste skud på stammen: Yasaka Silver All Wood (All +).

Mit første indtryk af battet var det dristige design med rød yderfiner. Om man kan li´det eller ej er selvfølgelig en smagssag. Personligt synes jeg dog, at det er rigtig fint og dejligt med lidt farve.

Yasaka-Silver-All-Wood-close-up.jpg

Som setup har jeg valgt at montere en Yasaka Rakza 9 Max i forhånden og en Yasaka Rakza 7 2.0 i baghånden.

Yasaka bryster sig af, at battræet har en god boldføling samt et kraftfuldt angrebsspil. Efter at have spillet med battet i et par uger, er jeg tilbøjelig til at give dem ret. Det er et dejligt allround battræ til den lidt hurtige side.

Når man spiller med Yasaka Silver All Wood, har man følelsen af en lang boldkontakt, hvorfor sikkerheden og ens mulighed for placering af bolden er helt i top – hvilket er to essentielle egenskaber for langt de fleste bordtennisspillere.
Samtidig leverer træet en rimelig mængde power, så man stadigvæk føler, at der er en del kraft i angrebsspillet. 

For størstedelen af  bordtennisspillere vil Yasaka´s nye battræ være en rigtig god løsning. Dette vil både være gældende for erfarne spillere og spillere som har dyrket sporten i et par år. Især folk med en angrebsivrig allroundstil, eller folk der selv er godt til at skabe en masse fart og savner kontrol, er battet en rigtig fin løsning.

Omvendt vil det nok ikke være den rigtige løsning for folk som virkelig vil have et hurtigt battræ.
Her kan man måske ty til Yasaka Silver Carbon som har mange af de samme egenskaber, men blot er hurtigere og stivere, samt sværere at kontrollere.

For mig at se er der ingen tvivl. Yasaka Silver All Wood er et rigtig godt battræ til en fornuftig pris (kr. 329,-). Derfor vil jeg heller ikke tøve med at anbefale det til de fleste bordtennisspilllere.

Mht belægningsvalg på Yasaka Silver All Wood, vil man både kunne spille med traditionelle belægninger samt belægninger med indbygget "trampolin-effekt". Umiddelbart vil jeg dog mene, at man får mest ud af træet med belægninger hvor der er indbygget effekt. Her bliver træets sweetspot mere udtalt og man kan mærke hvordan det arbejder for at bevare kontrollen. Man kan sagtens montere de lidt hårde belægninger som jeg har gjort i dette setup, men bløde belægninger vil også passe fint til træet.

Så hvis man vil have et alternativt til Andro's Tempertech All+ med Hexer Powersponge vil jeg klart anbefalde Yasaka Silver All Wood med Yasaka Rakza 7 soft.

Mvh. Mads Norring Andersen

Køb Yasaka Silver All Wood her

 

Relaterede Artikler

- Test af Andro Temper Tech OFF- battræ

- Test af Yasaka Extra Special battræ

Mads Norring Andersen

Kommentarer

 • det lyder jo som et træ for mig, jeg er ret angrebsivrig i min spillestil. men hvor god er den i serve retur, serv og blokeringer

  Jeppe Rasmussen
  06 Nov 2012 - kl. 17:03

 • Hej Jeppe. Det vil passe fint hvis du er angrebsivrig, men samtidig gerne vil have føling med din serv og dine blokeringer.

  Der hvor battet måske ikke helt rækker, er til spillere der virkelig søger et hurtigt battræ, hvor man ikke selv skal generere alt for meget fart.

  Mvh Mads
  BTEX

  Mads
  07 Nov 2012 - kl. 9:44

 • det lyder jo fantastisk, så ved jeg allerede hvad største ønkse til jul det er: Yasaka silver all wood med Rasant FH og Tenergy 64

  Jeppe Rasmussen
  07 Nov 2012 - kl. 10:30

Skriv kommentar

Commenting is not available in this channel entry.