Anmeldelse af Andro Rasant 2,1 rød

Jeg var spændt på at teste den nye belægning fra Andro. Var nok også lidt skeptisk, jeg synes at det er sjældent at man finder belægninger der både er hurtige, og samtidig har masser af ”greb”.

Jeg testede belægningen på Stigas Intensity carbon træ.

Generelt:
Denne belægning er hurtig – meget hurtig! Den er god i kontra, og loop spillet, men jeg vil mene at det kræver dygtige spillere at kunne styre belægningen.
Der er god effekt, der minder om de ”gode” gamle limedage – man står med en oplevelse af at bolden ”katapulterer” når den rammes.
Belægningen har masser af skru, men det er kun den dygtige spiller der kan udnytte dette, pga. den meget fart i belægningen.

Serv:
Belægningen er rigtig god til at serve med, her får man masser af skru. Det kan være svært at holde serverne korte, men det kan dog trænes op for de fleste.

Retur:
Jeg havde belægningen i forhånden, og her er den god til returer. Jeg fandt det nemt at ligge kort igen, såvel som at stikke dybt – men de fleste af de server jeg fik til midt/forhånden kom også korte, med ingen eller underskru. Jeg vil dog forudse problemer med at returnere med baghånden. Mange spillere benytter for hurtige belægninger i baghånden – disse får problemer med at modtage halvlange og lange server med sideskru – denne belægning vil give problemer lige der.

Skru:
Masser af effekt, men det kræver et godt træf at udnytte belægningen. Det viser sig især ifb. åbninger, eller de dueller hvor man skal vurderer og spille med snit på bolden.

Fart:
MEGET! Der er masser af fart, og det opleves ligesom da vi i sin tid limede – herligt!
• Ulemperne er også de samme som dengang – jo mere fart, jo større risiko for fejl.

Konklusion:
Den er en super belægning, der henvender sig til spillere i god træning, og på et relativt højt niveau. Hvis man vælger denne belægning, vil jeg anbefale at man benytter et battræ der ikke er for hurtigt, eller for hårdt, da det blot vil øge farten, og mindske boldkontakten.

Anders Kliver

Kunne du tænke dig at prøve Andro Rasant – kan den købes her

Relaterede Artikler

- Test af Andro Hexer Powersponge

Anders Kliver

Kommentarer

 • ja… det er en herlig belægning…

  men er nød til at rette dig.
  det kræver ikke nødvendigvis dygtige spillere for at styre den belægning. Men det vil kræve dygtige spillere, hvis man skal kunne styre netop dit setup:)

  Rasant opfører sig noget anderledes når det kommer på et blødt fleksibelt træ:)

  Morten Nissen
  07 Sep 2012 - kl. 10:05

Skriv kommentar

Commenting is not available in this channel entry.